1000 personer deltog vid manifestationen

I lördags anordnade föreningen en demonstration mot anläggandet av ett Muminland på Skutberget. Omkring 1000 personer deltog vid denna manifestation som inleddes med demonstrationståg genom centrala Karlstad och avslutades på Stora Torget med tal och underhållning. Föreningen har tagit emot många uppskattande ord från deltagare men även de som inte kunde delta just vid detta tillfälle. Media var på plats och demonstrationen uppmärksammades i både tidningar och TV.

Skutbergets Wenner vill sända ett stort tack till alla er som deltog och därmed var med och gjorde arrangemanget så lyckat. Föreningen vill också tacka konferencier Anders Holmberg, kören Sångkompaniet för vacker värmlandssång, Bo Landin och Elsa Wangsten för tänkvärda tal samt Anders och Christer Halvarsson som sjöng Skutbergets egen kampsång. Ett extra stort tack riktas till demonstrationsgruppen för deras gedigna arbete innan och under demonstrationen.

Sponsorer

Ett stort tack till våra sponsorer som stöder vår verksamhet ekonomiskt eller genom andra bidrag. Stötta dom så stöttar ni oss!

Känner du själv till ett företag eller privatperson som du tror kan vara beredda att hjälpa till? Hör av dig!

ICA Supermarket Spara Våxnäs  Lugnets Massage Nygrens Brandservice 

Kalendern

03 jan 2018;
02:00PM -
Skutbergspromenaden
17 jan 2018;
02:00PM -
Skutbergspromenaden
31 jan 2018;
02:00PM -
Skutbergspromenaden
14 feb 2018;
02:00PM -
Skutbergspromenaden