Bli medlem

Genom att bli medlem i Skutbergets Wenner bidrar du till föreningens arbete för att värna och utveckla Skutbergets Friluftsområde. Ju fler medlemmar vi är desto större möjligheter har vi att vara med och påverka. Som medlem får du vårt medlemsbrev med information om vad som sker inom föreningen och på Skutberget. Du har också möjlighet att engagera dig aktivt i någon av föreningens arbetsgrupper.

Varmt välkomna!

Formuläret för medlemsansökan hittar du när du klickar den gröna knappen "Ja, jag vill bli medlem i Skutbergets Wenner" längst ner på sidan. För- och efternamn, mailadress och födelsedatum är obligatoriska uppgifter. Familjemedlemskap gäller för personer som har samma bostadsadress. Eftersom vi sparar dina uppgifter i ett digitalt register måste du dessutom godkänna denna lagring genom att kryssa i rutan efter "Godkänn PUL".

Är du intresserad av att engagera dig i någon av föreningens arbetsgrupper så kryssa i den rutan. Har du problem och inte kan registrera dig så mejla dina kontaktuppgifter till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så lägger vi in dig manuellt.

Medlemsavgifter 2017

Enskild medlem 50:-
Familjemedlemskap 100:-*
*För personer som bor på samma adress!

Betala medlemsavgiften
Efter att du registrerat dig som medlem här på sidan så får du ett bekräftelsemail med information om hur du betalar in medlemsavgiften. Oavsett hur du betalar så måste du ange namn och födelsedatum (ÅÅMMDD) för inbetalaren.

  • Konto på Handelsbanken Clearing 6246 Konto 469 748 451
  • Swish 1232244218
  • Bankgirot 5204-7990

Anmäl hela familjen – fler kan göra mer
Är ni flera familjemedlemmar så nyttja vårt förmånliga familjemedlemskap. Medlemskapet gäller för personer bosatta på samma adress.

Engagera dig
Det finns massor av sätt att engagera sig i aktivt föreningsarbete inom Skutbergets Wenner. Är du intresserad av att veta mer så anmäl ditt intresse i samband med din medlemsansökan, eller hör av dig direkt till oss, så berättar vi mer. Över 100 personer har redan anmält sitt intresse för att delta aktivt i föreningens arbete. Arbetet är organiserat i fyra kommittéer – Motionscentralen & Evenemang, Parkförvaltning (Park Rangers), Marknadsföring & Information samt Ekonomi & Sponsring.

Stöd oss med ett personligt bidrag via swish
Utöver att bli medlem kan du också snabbt och enkelt stödja oss med ett ekonomiskt bidrag genom att swisha till 1232244218. Vi tar tacksam emot små som stora bidrag då dessa gör det möjligt för oss att annonsera och nå ut med vårt budskap till en bredare skara människor. Märk insättningen med ”Bidrag”. Tusen tack.

Företagssponsring
I dagsläget kan endast personer bli medlemmar i föreningen. Det innebär dock alls inte att vi är ointresserade av samarbeten med företag. Tvärtom. Flera företag har redan idag hört av sig för att stödja föreningens arbete. Och detta är vi djupt tacksamma för. Stödet kan ske i form av prylar, tjänster, ekonomiska bidrag eller i andra former av spännande samarbeten. Varmt välkomna att höra av er till oss, så berättar vi mer.

När du har skickat in din ansökan kommer du att få ett mail med en länk som du måste klicka på för att bekräfta att det faktiskt är du som har ansökt (annars kan ju vem som helst registrera dig som medlem). Ibland kan det mailet hamna bland skräpposten. Så när du har skickat in din anmälan men inte fått svar, titta i mappen där skräpposten hamnar. 
Redo att bli medlem? Klicka på knappen nedan!

Ja, jag vill bli medlem i Skutbergets Wenner!

Sponsorer

Ett stort tack till våra sponsorer som stöder vår verksamhet ekonomiskt eller genom andra bidrag. Stötta dom så stöttar ni oss!

Känner du själv till ett företag eller privatperson som du tror kan vara beredda att hjälpa till? Hör av dig!

ICA Supermarket Spara Våxnäs  Lugnets Massage Nygrens Brandservice 

Kalendern

03 jan 2018;
02:00PM -
Skutbergspromenaden
17 jan 2018;
02:00PM -
Skutbergspromenaden
31 jan 2018;
02:00PM -
Skutbergspromenaden
14 feb 2018;
02:00PM -
Skutbergspromenaden